MARKET QUEST

BLOG

Προσωπικά δεδομένα

Επωνυμία: MARKET QUEST A.E.

Τομέας δραστηριότητας: ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ          

Διεύθυνση: Ερατούς 6 & Μενελάου, Μαρούσι

Τηλέφωνο: 210 68 40 222

Email: info@marketquest.gr

Τι είδους προσωπικά δεδομένα λαμβάνουμε:

Από τους πελάτες μας, λαμβάνουμε και επεξεργαζόμαστε τα παρακάτω προσωπικά δεδομένα:

  • Επώνυμο και όνομα
  • Διεύθυνση αποστολής / παράδοσης / τιμολόγησης
  • Διεύθυνση IP
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας
  • Ηλεκτρονική διεύθυνση (email)
  • Πληροφορίες που αποθηκεύονται από τα cookies που επιλέγουν οι υποψήφιοι πελάτες μας, σύμφωνα με τις επιλογές που κάνουν στην πολιτική cookies της εταιρείας μας (όπως για παράδειγμα: ποια σελίδα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος επισκέφτηκε ο πελάτης μας, πόσες φορές επισκέφτηκε κάθε σελίδα, τι είδους συσκευή χρησιμοποίησε, ποιο πρόγραμμα περιήγησης μέσω του διαδικτύου – browser, τι είδους προϊόντα αποθήκευσε στο καλάθι αγορών του κ.α.)
  • Πληροφορίες σχετικά με τις παραγγελίες που δημιούργησαν οι πελάτες μας, ώστε να τις ετοιμάσουμε προς αποστολή.

 Εάν επικοινωνείτε μαζί μας, μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου, για πληροφορίες σχετικές με τη χρήση των συσκευών που αγοράσατε από εμάς, το service που μπορεί να χρειάζεστε κλπ. τότε επιπρόσθετα λαμβάνουμε από εσάς και κατά περίπτωση, τα παρακάτω στοιχεία:

  • Τηλέφωνο άμεσης επικοινωνίας
  • Ηχογραφημένο το μήνυμά σας ή τη συνομιλία μας
  • Άλλου είδους πληροφορίες που μπορεί να αναφέρετε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μας 

Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας μας, το τμήμα service μπορεί να σας ζητήσει επιπρόσθετες πληροφορίες, προκειμένου να επιβεβαιώσει την ταυτότητά σας (στοιχεία ταυτοπροσωπίας). 

Για ποιους λόγους λαμβάνουμε τα προσωπικά σας δεδομένα:

Τα περισσότερα από τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουμε, περιέρχονται στην κατοχή μας από εσάς τους ίδιους, για έναν τουλάχιστον από τους παρακάτω λόγους:

  • Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη αγορά των προϊόντων μας
  • Δημιουργία καλαθιού αγορών με προϊόντα της επιλογής σας για αγορά
  • Ερωτήσεις σχετικές με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων που διαθέτουμε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος
  • Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις μας για παράδοση ή παραλαβή συσκευών για / κατόπιν του service 

Για ποιους σκοπούς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα:

Λαμβάνουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους παρακάτω κυρίως σκοπούς:

  • Να σας προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία αγορών μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος
  • Να σας καθοδηγήσουμε καλύτερα στη γκάμα των συσκευών - προϊόντων που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες
  • Να διεκπεραιώσουμε τις αγορές σας, μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος με ακρίβεια και ασφάλεια
  • Να σας εξυπηρετήσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά, όταν θα χρειαστείτε υποστήριξη (after sales service)
  • Να σας ενημερώνουμε, μόνο με τη δική σας συναίνεση, σε περιοδικά χρονικά διαστήματα για ειδικές προσφορές και συσκευές και προϊόντα που σας ενδιαφέρουν 

Μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους;

Είναι πιθανό να μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους, όπως μεταφορές ή ταχυδρομικές εταιρείες, προκειμένου να διεκπεραιώσουμε με ακρίβεια και ασφάλεια τις παραγγελίες σας (έγκαιρη παράδοση των προϊόντων που αγοράσατε στη διεύθυνση παραλαβής που μας υποδείξατε) 

Ποιες είναι οι νομιμοποιητικές βάσεις για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων:

Για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, που μας εμπιστεύεστε, χρησιμοποιούμε, σύμφωνα με τις αυστηρές προβλέψεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Ε.Ε. 679/2016 (γνωστού ως GDPR) τις παρακάτω νομιμοποιητικές βάσεις:

(α) Τη συναίνεσή σας, την οποία μπορείτε να αποσύρετε κάθε στιγμή, επικοινωνώντας με την εταιρεία μας και ασκώντας τα δικαιώματα που σας δίνει ο Κανονισμός

(β) Τις συμβατικές μας υποχρεώσεις, στα πλαίσια της εμπορικής - συναλλακτικής μας σχέσης με βάση την κείμενη φορολογική νομοθεσία

(γ) Τις νόμιμες υποχρεώσεις που αναλαμβάνουμε απέναντί σας, για να σας παραδώσουμε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει από εμάς

(δ) Το ζωτικό για εμάς συμφέρον της εταιρείας μας να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις σας, προσφέροντας υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση στον καθένα από εσάς 

Πως αποθηκεύουμε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα:

Αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας παρέχετε, με τους ανωτέρω τρόπους και για τους ανωτέρω σκοπούς αποκλειστικά και μόνο, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα – ενδεδειγμένα και πλέον σύγχρονα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την ασφάλεια και προστασία των δεδομένων της επιχείρησής μας. 

Τηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα μας επιβάλει η κείμενη φορολογική νομοθεσία ή και μας επιτρέπετε εσείς οι ίδιοι παρέχοντάς μας τη συναίνεσή σας. 

Η εταιρεία μας δεν τηρεί καμία πληροφορία σχετικά με εσάς που δεν είναι σχετική με την εξυπηρέτησή σας, ή τις νόμιμες υποχρεώσεις μας απέναντί σας.

Ποια είναι τα δικαιώματα που μπορείτε να ασκήσετε:

Ο ΓΚΠΔ Ε.Ε. 679/2016 (γνωστός ως GDPR) κατοχυρώνει τα ακόλουθα δικαιώματα για κάθε Ευρωπαίο Πολίτη, όπως και για καθέναν από εσάς:

Το δικαίωμα σας στην πρόσβαση. Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε, οποιαδήποτε στιγμή, ένα αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων που λαμβάνουμε, τηρούμε και επεξεργαζόμαστε

Το δικαίωμά σας στη διόρθωση: Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διορθώσουμε προσωπικές σας πληροφορίες που γνωρίζετε ή πιστεύετε ότι είναι ανακριβείς, ή μη επικαιροποιημένες. Ακόμα μπορείτε να ζητήσετε να συμπληρώσουμε δεδομένα ή πληροφορίες που παραμένουν σε εμάς, μη ολοκληρωμένες.

Το δικαίωμά σας στη διαγραφή. Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούνται από εμάς, κάτω από ειδικές περιστάσεις και για συγκεκριμένους λόγους.

Το δικαίωμα σας στον περιορισμό της επεξεργασίας. Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μόνο στα πλαίσια των σκοπών για τους οποίους μας τα παρείχατε.

Το δικαίωμα σας στην εναντίωση της επεξεργασίας. Έχετε το δικαίωμα να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες και περιστάσεις.

Το δικαίωμα σας στη φορητότητα. Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε έναν τρίτο οργανισμό ή επιχείρηση, ή σε εσάς προσωπικά, κάτω από ειδικές περιστάσεις και για ειδικούς λόγους.

Για την άσκηση οποιουδήποτε από τα ανωτέρω αναφερόμενα δικαιώματα που σας δίνει ο ΓΚΠΔ ΕΕ 679/2016 (GDPR) εκ μέρους σας, δεν θα επιβαρυνθείτε με κανένα απολύτως οικονομικό κόστος.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμά της, βάσει του Κανονισμού, να σας απαντήσει σε χρονική περίοδο, μέχρι και ένα μήνα από την ημερομηνία υποβολής του αιτήματός σας.

Εφόσον επιθυμείτε να ασκήσετε οποιαδήποτε από τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία της εταιρείας μας.

Υποβολή παραπόνων:

Εφόσον επιθυμείτε να εκφράσετε παράπονο για οποιονδήποτε λόγο, σχετικά με τη λήψη, τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την εταιρεία μας, μπορείτε να απευθυνθείτε είτε απευθείας σε εμάς, στα στοιχεία επικοινωνίας που παρατίθενται εδώ, είτε στην αρμόδια εποπτική αρχή της χώρας μας:

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Α.Π.Δ.Π.Χ.)

Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 6475600

E-mail: contact@dpa.gr

Φωτογραφίες από άλλες πηγές

Παρακάτω αναφέρουμε τα ονόματα όλων των ατόμων που μας χάρισαν τις υπέροχες φωτογραφίες τους μέσα από τον ιστότοπο unsplash.com

Photo by Rachit Tank on Unsplash

Photo by FitNish Media on Unsplash

Photo by Mitchell Hollander on Unsplash

Photo by Samantha Gades on Unsplash

Market Quest, Χονδρική Πώληση, νούμερο ένα εισαγωγική σε μικροσυσκευές, υγραντήρες - ιονιστές, οικιακά - μαγειρικά σκεύη, προϊόντα προσωπικής φροντίδας, υγείας - ευεξίας.

αν δραστηριοποιείστε στο λιανικό εμπόριο και επιθυμείτε να συνεργαστείτε με την εισαγωγική εταιρία Market Quest,

επικοινωνείστε με την ομάδα μας στο τηλέφωνο 210 68 40 222 από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 10π.μ - 6μ.μ

ή στείλτε μας μήνυμα στη διεύθυνση info@marketquest.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

MARKET QUEST

Market Quest | Εισαγωγική Εταιρία, Μικροσυσκευές, Χονδρική Πώληση

contact info

Ερατούς 6 & Μενελάου, Μαρούσι

210 68 40 222

info@marketquest.gr

Designed & Developed by: overmedia.sa